En son beş klasik topuklu bot Kentsel haber

Wiki Article

Topuklu kadın çizmeler arasından ayak strüktürnıza ve boyunuza şık seçim yapmanız ülküsel olandır.

Aramış olduğunız kriterlere tatminkâr sonuç bulunamamıştır. Farklı eğin veya konum aratarak yeniden taharri yapabilirsiniz.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri verişlerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına nazaran KARGO BEDAVA.

Taba rengi ayakkabı kombinleri Gri taba uyumu; taba rengi kombinlerde en çok mevki verilen renk uyumudur. Taba ve gri uyumu ile her evetşta, her tarzda, her ortamda rahatlıkla kullanabileceğiniz kombinler yapabilirsiniz.

Taba Rengi İle Uyumlu Renkler; Taba rengi ile kombin ve bu doğrultuda taba renk uyumu son dönemlerde en çok kaygı edilen kombin nitelik uyumları beyninde bucak almaktadır. Taba rengi ne renk niteleyerek heves edenlere küçük bir not düşacıklı:)

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satıa sunduğu, müteallik markanın ürünlerine “Salahiyetli Satıcı” rozeti verilir.

Siz de oturduğunuz yerden Trendyol fırsatlarını kovuşturulma edin! Ürünleri Polaris online satış avantajlarıyla elden şimdi sepetinize ekleyin ve neşeli alım satımin tadını çıkarmaya başlayın!

polaris topuklu bot FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri pazarlerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına göre KARGO BEDAVA.

Trendyol’daki son 6 kamer başarımıyla koca alıcı memnuniyeti sağlayan, birinci sınıf ve emniyetli bakım veren satıcılara “Muvaffakiyetlı Satıcı” rozeti verilir.

İnce ve lafın topuklu modellerinin renkli halleri, icap bilekte toka inceliksı veya lüzum sade, stabil çizme tercihleri sebebiyle devir ortamında ofis şıklığında yahut arkadaş derilarında maalmemnuniye kullanma imkânı esenlamaktadır. Rahat taban özelliği ile tasarlanmış topuklu çizme renkleri son moda özelliğine mevla ve hareketlerde kısıtlamalara ruhsat vermeyerek kadınlara tükenmez konfor imkânını da sunmaktadır.

dikkate alarak renkleri ona için uyarlayınız .Taba rengi  esbak sezonda kullanıldığı kadar yeni sezonda da

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satıa sunduğu, müteallik markanın ürünlerine “Salahiyetli Satıcı” rozeti verilir.

Basit açılıp kapanabilen fermuar mekanizması, ayakkabıyı hızlı giyip çıkarabilmenizin yanı aralık farklı bir stile iye olmanıza da olanak katkısızlar.

Hordaki tablodan cinsiyetinizi seçtikten sonra, ayak uzunluğunuza yönlü CM kıymetini seçtiğinizde, tablo size bukanak uzunluğunuza yanıt mevrut beden numaralarını gösterecektir.

Report this wiki page